
Plommonpureé
Plommonpuré är en slät & koncentrerad produkt av plommon, frukter som har uppskattats för sina hälsobefrämjande egenskaper & sin smakrika profil sedan antiken. Plommon, särskilt när de är torkade (då kallade prune), har länge använts både som mat & medicin över hela världen. De är rika på vitaminer, mineraler & fibrer, & är särskilt kända för att främja matsmältningen. Plommonpuré används inte bara i bakverk & desserter, utan har också en plats i den kulinariska världen där den används som sås bas, i marinader & som en ingrediens i vissa cocktails & mocktails för att tillföra djup & sötma.

Svårhetsgrad:
Lätt

Plommonpureé
Ingredienser
- Plommon
Instruktioner
- Snitta dina plommon i ena änden
- Koka upp vatten & blanchera plommon i 20 sekunder
- Skala dem & lägga dem i en blender efter du tagit bort kärnan
- Mixa till en slät puree