Ruby med vodka, st germain, apéro, citronjuice & grapefruktjuice

Ruby

Tony Abou-Ganim skapade Ruby för att framhäva en fruktcentrerad profil med en balans av söta, syrliga & bittra smaker. Valet av en potatisbaserad vodka är avsiktligt för att ge drinken en rik munkänsla & att mjuka upp de bittra & blommiga elementen från Aperol & St-Germain. Kombinationen av färska citron- & grapefruktjuicer tillför en frisk syrlighet, medan äggvitan skapar en slät & mjuk textur. Drinken är en utmärkt representation av modern mixologi, där varje ingrediens bidrar till en komplex & njutbar cocktailupplevelse.

intermediate

Svårhetsgrad:
Medel

Ruby med vodka, st germain, apéro, citronjuice & grapefruktjuice

Ruby

Skriv ut receptet Lägg till i din receptbok
En fruktfokuserad cocktail som skapades av bartendern Tony Abou-Ganim. Drinken kännetecknas av en harmonisk blandning av vodka, St-Germain-likör, Aperol, citronjuice & röd grapefruktjuice, tillsammans med äggvita för en krämig konsistens. Den kombinerar sötma, syrlighet & en lätt bitterhet för en mångfacetterad smakupplevelse.
Dela på Facebook
Course Drinkar
Keyword äggvita, Aperol, citronjuice, grapefruktjuice, st germain, vodka
Prep Time 2 minutes
Cook Time 2 minutes
Total Time 4 minutes
Servings 1

Ingredienser

  • 45 ml Vodka
  • 25 ml St-Germain
  • 15 ml Aperol
  • 20 ml Citronjuice
  • 20 ml Röd grapefruktjuice
  • 1/2 Äggvita

Instruktioner

  • Häll alla ingredienser i en shaker
  • "Torrskaka" drinken utan is
  • Addera is & skaka igen tills väl kylt
  • Sila upp i cocktailglas & garnera