Edgewater Beach med rom, citronjuice, persika, söt vermouth & orange bitters

Edgewater Beach

Edgewater Beach har sitt ursprung i Chicago & är uppkallad efter det legendariska Edgewater Beach Hotel, som öppnade 1916 & blev känt för sin lyx & elegans. Hotellet var en ikonisk destination vid Lake Michigan & lockade många kända gäster under sin storhetstid. Cocktailen nämndes i Ted Saucier’s bok Bottoms Up från 1951, där den beskrivs som en blandning av jamaicansk rom, italiensk vermouth, citronjuice, persika, socker & apelsinbitters.

intermediate

Svårhetsgrad:
Medel

Edgewater Beach med rom, citronjuice, persika, söt vermouth & orange bitters

Edgewater Beach

Inget betyg än
Balanserad & uppfriskande smakprofil. Kombinationen av jamaicansk rom & söt vermouth ger en rik & komplex bas, medan färskpressad citronjuice tillför en livlig syra. Socker & persika tillför sötma & orange bitters adderar till basen & helheten av cocktailen.
Course Drinkar
Keyword citronjuice, Jamaica rom, orange bitters, Persikopuré, sockerlag, söt vermouth
Prep Time 2 minutes
Cook Time 2 minutes
Total Time 4 minutes
Servings 1

Ingredienser

Instruktioner

  • Kombinera alla ingredienser i en shaker & fyll med is
  • Skaka tills väl kylt
  • Sila upp i valt glas & garnera efter tycke