Da Hora med fläder, cachaca, citron, grapefrukt & champagne

Da Hora

Da Hora skapades av Ivy Mix, en känd bartender & medgrundare av baren Leyenda i Brooklyn, New York. Drinken är inspirerad av den brasilianska kulturen & dess uttryck “Muito Da Hora,” vilket betyder “väldigt cool” eller “fantastisk.” Ivy Mix designade Da Hora som en hyllning till brasilianska smaker, där cachaça spelar en central roll, & använde cava för att ge en elegant avslutning på drinken. Denna cocktail är en modern tolkning som fångar essensen av brasiliansk kultur i en flörtig & uppfriskande drink som är perfekt för varma dagar & festliga tillfällen

intermediate

Svårhetsgrad:
Medel

Da Hora med fläder, cachaca, citron, grapefrukt & champagne

Da Hora

Inget betyg än
Fräsch & livlig cocktail som kombinerar brasiliansk cachaça med den blommiga sötman från St-Germain (fläderblomlikör), syrligheten från grapefrukt- & citronjuice, samt en bubblig touch av cava. Drinken är lätt, citrusfrisk & blommig. Kombinationen av ingredienserna skapar en balanserad & uppfriskande smakprofil som är både sofistikerad & tilltalande.
Course Drinkar
Keyword cachaça, Champagne, citronjuice, grapefruktjuice, st germain
Prep Time 2 minutes
Cook Time 2 minutes
Total Time 4 minutes
Servings 1

Ingredienser

Instruktioner

  • Häll alla ingredienser utom champagnen i en shaker & fyll med is
  • Skaka tills väl kylt
  • Sila upp i valt glas & toppa med champagne
  • Garnera efter tycke