Satin in a Coffin med mezcal, limejuice, orgeat, vaniljsockerlag, grapefruktbitter & curacao

Satin in a Coffin

Satin in a Coffin är en modern cocktail skapad av Holly SmithRedlight i Bellingham, Washington. Genom att ersätta rom med mezcal i den traditionella Mai Tai har Smith skapat en dryck som kombinerar tropiska smaker med en distinkt rökighet från mezcal. Denna cocktail har blivit uppskattad för sin unika smakprofil & är ett populärt inslag på Redlights drinkmeny.

intermediate

Svårhetsgrad:
Medel

Satin in a Coffin med mezcal, limejuice, orgeat, vaniljsockerlag, grapefruktbitter & curacao

Satin in a Coffin

Inget betyg än
Innovativ tolkning av den klassiska Mai Tai, där rom ersätts med mezcal. Denna förändring tillför en jordig sötma som kompletterar de tropiska smakerna i drinken. Kombinationen av färsk limejuice, orgeat, curaçao & vaniljsockerlag skapar en komplex & balanserad smakprofil med både rökiga & söta toner.
Course Drinkar, Drinks
Keyword curaçao, grapefruktbitters, limejuice, Mezcal, Orgeat, vaniljsockerlag
Prep Time 2 minutes
Cook Time 2 minutes
Total Time 4 minutes
Servings 1

Ingredienser

Instruktioner

  • Häll alla ingredienser i en shaker & fyll med is
  • Skaka tills väl kylt
  • Sila upp i valt glas & addera krossad is
  • Garnera med en myntatopp