Enzoni med gin, campari, gröna druvor, citronjuice & sockerlag

Enzoni

Enzoni är en modern klassiker som förenar det bästa från en Negroni & en Gin Sour. Skapad 2001 av den italienske bartendern Vincenzo ErricoMatch Bar i London, introducerades drinken som ett sätt att mildra Camparis bitterhet för gäster som var ovana vid dess smak. Errico, som senare arbetade på den inflytelserika baren Milk & Honey i New York, inspirerades av sin mentor Sasha Petraske att förfina receptet, vilket ledde till den version vi känner idag.

intermediate

Svårhetsgrad:
Medel

Enzoni med gin, campari, gröna druvor, citronjuice & sockerlag

Enzoni

Inget betyg än
Balanserad kombination av sötma, syra & bitterhet. De muddlande druvorna tillför en subtil fruktighet & tanniner som påminner om grapefrukt, vilket kompletterar Camparis citrusnoter & ginens botaniska karaktär.
Course Drinkar
Keyword campari, citronjuice, gin, gröna druvor, sockerlag
Prep Time 2 minutes
Cook Time 2 minutes
Total Time 4 minutes
Servings 1

Ingredienser

Instruktioner

  • Muddla druvor i shakerna med sockerlag
  • Addera övriga ingredienser samt fyll med is
  • Skaka tills väl kylt
  • Sila upp över is & garnera med gröna druvor