Cornwall Negroni med gin, vermouth, punt e mes & campari

Cornwall Negroni

Cornwall Negroni skapades av Phil Ward, en framstående bartender, under 2005 efter att han deltagit i Gary Regan’s “Cocktails in the Country”-workshop i Cornwall-on-Hudson, New York. Inspirerad av upplevelsen i Cornwall-on-Hudson & med influenser från den klassiska Negroni, skapade Ward denna variant som har blivit uppskattad för sin smakprofil & balanserade bitterhet. Den här cocktailen är ett utmärkt exempel på hur klassiska recept kan anpassas med lokala & unika ingredienser för att skapa något nytt & minnesvärt.

intermediate

Svårhetsgrad:
Medel

Cornwall Negroni med gin, vermouth, punt e mes & campari

Cornwall Negroni

Inget betyg än
Modern twist på den klassiska Negroni. Den här cocktailen använder gin som bas & kombinerar den med Campari, söt vermouth & Punt e Mes, vilket ger en komplex & bitter smakprofil med subtila örtiga & fruktiga toner. Drinken rundas av med ett par stänk apelsinbitters & garneras med en apelsintwist, vilket ger den en elegant avslutning.
Course Drinkar
Keyword campari, gin, Punt e mes, söt vermouth
Prep Time 2 minutes
Cook Time 2 minutes
4 minutes
Servings 1

Ingredienser

  • 45 ml Gin Gärna London Dry
  • 15 ml Söt vermouth
  • 15 ml Punt e mes
  • 15 ml Campari
  • 2 stänk Apelsinbitters Gary Reagans i originalet

Instruktioner

  • Häll alla ingredienser i ett rörglas & tillsätt is
  • Rör tills väl kyld
  • Sila upp i ett kylt cocktailglas & garnera

Rekommenderad utrustning