Air Mail
Air Mail tros ha skapats någon gång på 1930-talet i Kuba, vilket sammanföll med starten av luftposttjänsten på ön. Drinken fick sitt namn för att symbolisera den spänning & innovation som kom med luftpostens introduktion. Den första skriftliga referensen till Air Mail-drinken kom i Baccardis marknadsföringsmaterial, & den populariserades ytterligare när den inkluderades i Esquire’s “Handbook for Hosts” 1949. Denna cocktail är ibland kallad en karibisk version av French 75, där rom används istället för gin.
		Svårhetsgrad: 
 Medel
	
	Air Mail
Ingredienser
- 30 ml Rom
 - 15 ml Limejuice
 - 15 ml Honungssyrup
 - 75 ml Champagne
 
Instruktioner
- Häll allt utom champagne i en shaker & fyll med is
 - Skaka tills kylt
 - Sila upp över is i valt glas & fyll på med champagne
 
Rekommenderad utrustning







					
					
					
					
					
					
					
					
					
