
Fish House Punch
Fish House Punch har en anrik historia som går tillbaka till 1732, då den skapades av medlemmarna i Schuylkill Fishing Company, även känd som “Fish House,” i Philadelphia. Denna punch var en favorit bland koloniala amerikaner & serverades ofta vid stora fester & sociala sammankomster. Schuylkill Fishing Company, som var en av de äldsta sociala klubbarna i USA, grundades av en grupp prominenta medborgare & drinkens popularitet spred sig snabbt.

Svårhetsgrad:
Medel

Fish House Punch
Ingredienser
- 750 ml Rom Gärna Jamaicarom
- 360 ml Cognac
- 360 ml Peach brandy
- 480 ml Kokande vatten
- 8 st Skal från citroner
- 480 ml Citronjuice
- 300 gram Demararasocker
Instruktioner
- Skala citronerna & muddla skalen med sockret. Låt stå i minst 3 timmar
- Häll på det kokande vattnet & rör försiktigt om tills sockret har löst upp sig. Låt svalna.
- När vätskan svalnat addera övriga ingredienser & rör om. Addera is, gärna i blockform om du använder en bålskål.