Fish House Punch görs med rom, cognac, peach brandy, citron, vatten & demararasocker.

Fish House Punch

Fish House Punch har en anrik historia som går tillbaka till 1732, då den skapades av medlemmarna i Schuylkill Fishing Company, även känd som “Fish House,” i Philadelphia. Denna punch var en favorit bland koloniala amerikaner & serverades ofta vid stora fester & sociala sammankomster. Schuylkill Fishing Company, som var en av de äldsta sociala klubbarna i USA, grundades av en grupp prominenta medborgare & drinkens popularitet spred sig snabbt.

intermediate

Svårhetsgrad:
Medel

Fish House Punch görs med rom, cognac, peach brandy, citron, vatten & demararasocker.

Fish House Punch

Inget betyg än
Rik & fruktig cocktail som balanserar söta & syrliga smaker. Kombinationen av mörk rom, konjak & persikolikör ger en djup & komplex smakprofil, medan färsk citronjuice tillför en uppfriskande syra. Denna punch är perfekt för stora sammankomster & har en lång tradition som en favorit bland sociala tillställningar.
Course Drinkar
Keyword citronjuice, cognac, demararasocker, Mörk rom, peach brandy, vatten
Prep Time 3 hours 10 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 3 hours 20 minutes
Servings 1

Ingredienser

  • 750 ml Rom Gärna Jamaicarom
  • 360 ml Cognac
  • 360 ml Peach brandy
  • 480 ml Kokande vatten
  • 8 st Skal från citroner
  • 480 ml Citronjuice
  • 300 gram Demararasocker

Instruktioner

  • Skala citronerna & muddla skalen med sockret. Låt stå i minst 3 timmar
  • Häll på det kokande vattnet & rör försiktigt om tills sockret har löst upp sig. Låt svalna.
  • När vätskan svalnat addera övriga ingredienser & rör om. Addera is, gärna i blockform om du använder en bålskål.

Rekommenderad utrustning

1 Bålskål