Grapefruit Cooler med vodka, citronjuice, honung, grapefruktsockerlag, angostura bitter, peychauds bitter & mynta

Grapefruit Cooler

Grapefruit Cooler skapades av Audrey Saunders, en framstående bartender & barägare i New York City. Saunders är känd för att ha främjat återkomsten av gin i cocktailvärlden, men i detta fall valde hon vodka som bas för att låta de subtila smakerna av citrus & honung träda fram. Denna cocktail har blivit populär för sin fräscha & balanserade smakprofil.

intermediate

Svårhetsgrad:
Medel

Grapefruit Cooler med vodka, citronjuice, honung, grapefruktsockerlag, angostura bitter, peychauds bitter & mynta

Grapefruit Cooler

Inget betyg än
Balanserad blandning av syrlighet från citronjuice, sötma från honungssyrup & grapefruktens distinkta bitterhet. Vodkan bidrar med en ren bas, medan bitters & mynta ger djup & aromatisk komplexitet.
Course Drinkar
Keyword Angostura Bitters, citronjuice, grapefruktsockerlag, Honungssyrup, mynta, Peychaud´s Bitter, vodka
Prep Time 2 minutes
Cook Time 2 minutes
Total Time 4 minutes
Servings 1

Ingredienser

Instruktioner

  • Kombinera alla ingredienser i en shaker & fyll med is
  • Skaka tills väl kylt
  • Sila upp i valt glas & garnera efter tycke