Buck´s Fizz görs med apelsinjuice & champagne

Buck´s Fizz

Buck’s Fizz skapades 1921 av bartendern Malachy McGarryBuck’s Club i London. Drycken introducerades som ett sätt att tillåta gästerna att börja dricka alkohol tidigt på dagen. Den blev snabbt populär & är idag en klassiker vid brittiska firanden, särskilt under jul & nyår.

Skillnad mellan Buck’s Fizz & Mimosa
Även om både Buck’s Fizz & Mimosa består av apelsinjuice & champagne, skiljer de sig åt i proportionerna. Traditionellt innehåller Buck’s Fizz två delar champagne & en del apelsinjuice, medan Mimosa vanligtvis blandas i lika delar. Denna skillnad påverkar dryckens styrka & smakbalans.

easy-icon

Svårhetsgrad:
Lätt

Buck´s Fizz görs med apelsinjuice & champagne

Buck´s Fizz

Inget betyg än
Balanserad kombination av sötman från färsk apelsinjuice & den torra, bubbliga karaktären hos champagne. Denna enkla men eleganta blandning ger en frisk & lätt smakupplevelse, perfekt för bruncher eller firanden.
Prep Time 1 minute
Cook Time 1 minute
Total Time 2 minutes
Servings 1

Ingredienser

Instruktioner

  • Häll apelsinjuice i valt glas
  • Toppa med champagne
Keyword apelsinjuice, Champagne