Julie Reiner

Julie Reiner

Julie Reiner är en inflytelserik amerikansk bartender och företagsledare, känd för sitt arbete med att förnya cocktailscenen i New York City. Hon är särskilt känd för sitt arbete med att skapa drinkmenyer och atmosfärer som fokuserar på kvalitet och gästupplevelse.

Född och uppvuxen på Hawaii, blev Reiner först introducerad till cocktailkulturen på Manhattan i mitten av 1990-talet. Efter att ha jobbat som bartender på flera framstående barer, öppnade hon sin egen, Flatiron Lounge, i 2003. Flatiron Lounge var en av de första barerna i New York City att fokusera på högkvalitativa, handgjorda cocktails, och den blev snabbt en succé.

Efter framgången med Flatiron Lounge öppnade Reiner Clover Club i Brooklyn 2008, vilket snart blev ännu en av stadens mest populära cocktailbarer. Clover Club har vunnit flera priser, inklusive Tales of the Cocktail's award för bästa amerikanska cocktailbar.

Reiner är också känd för att ha varit en av grundarna till Pegu Club, en annan framstående New York-cocktailbar. Hon har även skrivit en bok, "The Craft Cocktail Party", där hon delar sina recept och tips för att göra cocktails hemma.

Några av hennes drinkskapelser inkluderar The Red Hook & The Flatiron Martini.

Julie Reiner är allmänt erkänd som en ledare inom cocktailindustrin, och hon har haft en betydande inverkan på utvecklingen av cocktailkulturen i New York City och över hela USA. Hennes fokus på kvalitet, gästupplevelse och skicklig mixologi har bidragit till att höja standarden för cocktailbarer överallt.

Ivy Mix, Leyenda

Ivy Mix

Av Wetail Support | 31 oktober 2023

Ivy Mix Ivy Mix är en framstående bartender & företagsledare i den moderna cocktailvärlden. Hon har bidragit avsevärt till branschen genom sitt arbete bakom baren, sina utmärkelser & sitt engagemang i att främja kvinnor i bartenderyrket. Karriär och Prestationer Ivy Mix inledde sin bartenderväg i Guatemala, där hon först introducerades till Latinamerikas rika dryckeskultur. Hon…

Leyenda, Ivy Mix

Leyenda

Av Wetail Support | 31 oktober 2023

Leyenda Leyenda är en samtida cocktailbar belägen i Brooklyn, New York, som öppnades 2015. Baren drivs av mixologen Ivy Mix, tillsammans med sin affärspartner Julie Reiner. Leyenda är känd för sitt fokus på latinamerikanska drycker och är en hyllning till de traditioner, smaker och kulturer som härstammar från regionen. Påverkan på cocktailhistorien Leyenda har snabbt…

Tia Mia med mezcal, rom, orange curacao, orgeat & llimejjuice

Tia Mia

Av Wetail Support | 31 oktober 2023

Tia Mia En skapelse av bartendern Ivy Mix, som är medägare till Leyenda, en välkänd cocktailbar i Brooklyn, New York. Hon skapade denna cocktail med syftet att visa hur väl mezcal kan samspela med andra destillat, i detta fall mörk rom. Namnet ”Tia Mia” betyder ”Min moster” på spanska, & Ivy har beskrivit drinken som…